کابینت آشپزخانه مدرن

ساخت وبلاگ

کابینت ها قسمت مهم و جذابی از هر خانه هستند که توجه افراد را به خود جلب می کنند اما به تنهایی نمی‌توانند زیبایی را به محیط آشپزخانه‌تان آورند، سبک و رنگ کابینت‌ها، دکوراسیون و حالت کلی از آشپزخانه را تعیین می‌کند. افراد به خصوص خانم ها بر حسب علایق و روحیاتی که دارند، به مدل‌های کلاسیک یا مدرن، علاقه و توجه نشان می‌دهند که عده ای از مردم ، کابینت‌هایی کلاسیک، پرکار و با جرئیات زیاد را می‌پسندند و بسیاری دیگر، سبک‌های ساده و بی‌آلایش مدرن، بیشتر نظر آن‌ها را جلب می‌کند.

ما در این مقاله می خواهیم به بررسی کابینت های مدرن، مزایا و معایب، ویژگی های آن ها و تفاوت بارز آن ها با کابینت های کلاسیک بپردازیم.

معنی لغوی مدرن

کلمه مدرن به معنی تازه و جدید بودن، نو، نوین و روزآمد است. اما این کلمه برای افراد مختلف، معانی مختلفی دارد اگر سبک طراحی شما کمتر سنتی و معاصر باشد میتوان گفت که به صورت کلی کمتر شبیه بودن طراحی به حالت سنتی و قدیمی و بیشتر به روز بودن و جدید بودن آن می تواند نوعی مدرنیته به حساب بیاید.

تاریخچه

تاریخچه کابینت های مدرن را بخواهیم برسی کنیم؛ به این نتیجه می رسیم که از اوایل جنگ جهانی اول شروع شده است که ویژگی های خاصی از قبیل سطح بدون شیب و صاف، کمترین تزئینات، استفاده از اشکال هندسی، براق و درخشنده بودن و یا مات و کدر بودن به صورت کامل، سادگی در چارچوب ها ودرب ها و زاویه دار بودن را به دنبال دارد.

کابینت مدرن چیست؟

کابینت مدرن سبک خاصی در طراحی دکوراسیون آشپزخانه و چیدمان کابینت است که از الگوهای منظم و متقارن در آن استفاده می‌شود. موادی که در کابینت های آشپزخانه مدرن رایج است ، اغلب ساخته شده از دست بشر هستند که می توانند شامل فلز ، پلاستیک ، بتن و شیشه باشند. شیشه های نیمه مات یا مات قطعاً مورد پسند کابینت های آشپزخانه مدرن است.

از آنجایی که صنعت طراحی و همچنین تکنولوژی لحظه‌به‌لحظه گسترده‌تر می‌شود و روز به روز در حال پیشرفت است و هم چنین خانه‌هایی که تازه ساخته می شوند طراحی داخلی مدرن تری دارند طرفداران بیشتری را پیدا می کنند. از طرفی محبوبیت معماری مدرن در حال افزایش است و بسیاری از صاحبان خانه های کلاسیک تمایل دارند که با ایجاد تغییراتی در خانه خود آنها را به خانه های مدرن با طراحی مدرن تبدیل کنند که جایگزین کردن درب های کابینت قدیمی با درهای شیشه مات یک روش ساده و مقرون به صرفه برای مدرن تر کردن آشپزخانه است.
کابینت های مدرن میتواند جزایر آشپزخانه مدرن را در خود جای دهند که دارای اجزای به روز برای ذخیره ظروف آشپزی و دیگر ظروف و محل قرار گیری اکسسوری باشد.
موادی که در کابینت آشپزخانه مدرن رایج است ، اغلب ساخته دست بشر هستند و می توانند شامل فلز ، پلاستیک ، بتن و شیشه باشند. شیشه های نیمه مات یا مات مورد پسند کابینت های آشپزخانه مدرن است. کابینت های آشپزخانه مدرن همچنین می توانند با روکش چوب یا ورقه پلاستیکی طراحی شده باشند .
در آشپزخانه سنتی کابینت ها در کل از یک نوع چوب ساخته می شوند، درحالیکه کابینت های آشپزخانه مدرن می توانند موادی مانند شیشه و فلز، چوب را ترکیب کرده و چشم هر بیننده ای را به خود جلب کند و به یک احساس منحصر به فرد تبدیل شود.
استفاده کردن از شیشه یکی از پرطرفدار ترین متریال هایی است که مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان نمونه که لازم است به آن توجه شود این است که برای جایگزین کردن درب های قدیمی از درب های شیشه ای استفاده می کنند که هزینه کمتری دارد و فضای آشپزخانه را جدید تر و شکیل تر می کنند.
برخی از افراد از ترکیب مواد مانند چوب و ورقه های پلاستیکی، شیشه، آهن و… استفاده می کنند. که این خود حالتی منحصر به فرد و جذابی را به طراحی آن‌ها می‌بخشد، در واقع شکل و فرم آنها است که می تواند سبک مورد نظر را در آشپزخانه ها تعیین کند.

کابینت ها ی مدرن می توانند دارای روکشی مخصوص از ورقه های پلاستیکی و یا چوب نیز باشند.
کابینت های مدرن در انواع ، طرح چوب، استیل، فلزی وبدون دستگیره یافت می شود.
کابینت آشپزخانه مدرن به چهار دسته تقسیم بندی می شود که کابینت های گلاس ، کابینت فوق برجسته (فرامید)، کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف) و کابینت مدرن دو رنگ آن می باشد.
کابینت های گلاس به دلیل براق بودن سطح و شیشه ای شکل بودن آن معروف و شناخته شده است. در قسمت داخلی و هسته اصلی کابینت های گلاس ام دی اف و ورق «های گلاس» است که توانسته در صنعت کابینت سازی توجه عموم افراد مخصوصا خانم های خوش سلیقه را به خود جلب کند و کلی باعث پیشرفت این سبک کار در بازار شده است. این روکش ها انواع وسیعی را شامل میشوند از جمله: (، روکش پلی گلاس، روکش اکریلیک، روکش هایگلاس) که بسته به نوع کیفیت و کد رنگ قیمت متفاوتی را دارند. این سبک کابینت این قابلیت را دارد تا با رنگ های دیگر ترکیب شوند و اصطلاحا کابینت مدرن دو رنگ را تشکیل دهند، اگرچه در برابر رطوبت و خط و خش آسیب پذیر است اما تمیز کردن کابینت های گلاس به جهت جنس روکش آن به راحتی امکان پذیر می باشد.

کابینت فوق برجسته با مغر ام دی اف و روکش های متنوعی که کره ای هستند و در ضخامت شانزده میل است که بسیار مقرون به صرفه و زیباست، در عین حال این نوع کابینت به کابینت کلیف ایتالیا شباهت بسیاری دارد و الهام گرفته شده از این برند ایتالیایی است اما در حال حاضر توانسته است جایگاه خود را در صحنه رقابت با شرکت های و تولیدات دیگر پیدا کرده و به پیشرفت به سزایی برسد.

کابینت مدرن ملامینه

ملامینه ورقی است سبک با مغز نئوپان و روکش ام دی اف که با روکش نازکی به نام ملامینه پوشانده شده است. این لایه نازک در کابینت ملامینه ضد خش و ضد آب است. ملامینه نسبت به رطوبت دارای نقطه ضعف است. چه بسا توصیه ما بر این است که در محل‌هایی که در معرض آب نیستند مانند کمد دیواری های اتاق خواب، یا نقطه هایی از آشپزخانه که از سینک دورتر می‌باشد از ورق ملامینه استفاده شود. کابینت مدرن و تجهیزاتی که در کنار آن قرار می‌گیرند، نقش حامی را ایفا می‌کنند.

مزایای کابینت آشپزخانه مدرن

  •  قیمت مناسب تری نسبت به کابینت های کلاسیک دارند
  •  در رنگ و طرح های زیبا و متنوع یافت می شوند.
  •  در صورت استفاده از متریال مناسب و خوب و نگهداری صحیح از دوام بالایی برخوردار است.
  •  تقارن
  •  یکپارچگی و سطح صاف
  •  مطابقت با تجهیزات و لوازم جانبی هوشمند و پیشرفته

معایب کابینت آسپزخانه مدرن

  • حساسیت زیاد این نوع از کابینت ها به حرارت موجب نارضایتی بسیاری از افراد شده است.
  • این سبک کابینت نسبت به رطوبت حساس است.
  • آسیب پذیر ی کابینت مدرن نسبت به اشیا تیز و برنده
  • به دلیل جنس نازک روی کابینت ها در برابر ضربه حساسیت دارد.
  • امکان تعمیر و تعویض درب ها در صورت آسیب پذبری وجود ندارد.

بررسی برخی از ویژگی های کابینت های سبک مدرن

در ادامه بر بررسی برخی دیگر از ویژگی های کابینت آشپزخانه های سبک مدرن میپردازیم: 

از ویژگی های منحصر به فرد در کابینت آشپزخانه مدرن رنگ آن کابینت ها است که به دلیل تنوع زیاد در رنگ ها با انواع سلیقه ها همخوانی دارد. در حالی که رنگ های طبیعی روکش چوب در این طراحی محبوب هستند، اما رنگ های جسورانه و کمتر سنتی قرمز و آبی تیره و زرد ، نارنجی و سبز را می توان در طراحی های مدرن آشپزخانه با جسارت و زیبایی هر چه تمام تر مشاهده نمود اگر چه استفاده از رنگ‌های خنثی در کنار رنگ‌های گرم ترکیب آرامش بخشی را می سازد اما صرف نظر از رنگ و ماده ای که در طراحی مدرن شما به کار رفته است باید توجه داشت که رنگ‌های شلوغ چندان کاربرد ندارند.

مهمترین نکته ای که باید در نظر بگیرید شکل و فرم درب کابینت شما است که باید به آن دقت شود در کابینت مدرن، آشپزخانه دارای درب های تخت است که از توجه به جزئیات چشم پوشی شده است و هیچ قالب تاج ، تابلوهای برجسته یا کنده کاری های تزئینی در آن دیده نمی شود ، و تأکید آن بیشتر بر سطوح صاف و براق میباشد و در حین سادگی، شیک و کاربردی است. این سادگی در طراحی آشپزخانه مدرن باعث می شود تا در طراحی فضا های کوچک، فضا راحت و بزرگ تراحساس شود. بنابراین این سبک طراحی در میان کسانی که پنجره های زیادی در آشپزخانه خود دارند و همچنین کسانی که تعداد کمی دارند مورد پسند است. صاحبان خانه هایی که با فضاهای کوچک زاویه دار کار می کنند ، ممکن است ظاهر و عملکرد کابینت های آشپزخانه مدرن را ترجیح دهند زیرا بیشتر کاربردی و عملکردی است و از توجه به جزئیات و اغراق در تزئینات دوری کرده است.
این نوع کابینت‌ها پیرو یک الگو و ساختار مشخص و معین است و سادگی و بی آلایشی در این نوع از کابینت ها موج میزند.

 تفاوت کابینت کلاسیک با مدرن

کابینت مدرن مقاومت بالایی در برابر نم و رطوبت پوسته پوسته شدن دارد و در برابر مواد شوینده و اسیدی دارد با دوام تر می باشد اما کابینت تمام چوب در صورت جذب آب و رطوبت متورم شده مقابل مواد اسیدی مقاومت ناچیزی دارد اما کابینت مدرن به دلیل کیفیت بالا و ضد آب بودن نیاز چندانی به اینکار ندارند. کابینت های مدرن نسبت به کابینت کلاسیک از دوام و طول عمر بالاتری برخوردار است.

علاوه بر آن نیاز به نگهداری و مراقبت کمتری نسبت به کابینت های کلاسیک دارد زیرا به دلیل صاف و یکدست بودن سطوح آن لایه های گرد و غبار و آلودگی ها و چربی ها در آن کمتر نفوذ کرده و باعث ماندگاری بالاتر آن ها خواهد شد.

از دیگر ویژگی های کابینت های کلاسیک ویترین های مشبک وداشتن شیشه های طرح دار و متنوع می باشد.

در آشپزخانه هایی که سبک کلاسیک کابینت دیده میشود می توان قفسه ها را با ابعاد مختلف ابتدا و در انتهای دیوار و در جاهای مختلف، دو سمت قسمتی که هود در آن قرار میگیرد ،کمد های ایستاده وحتی درب های ویترینی و قفسی که داخل جزیره وجود دارد طراحی و اجرا نمود ولی سبک این نوع از قفسه ها در کارهای مدرن کاملا متفاوت میباشد ودر کارهای مدرن از طبقه یا شلف های نوری یا قفسه های متنوع و به هم پیچیده، باکس افقی کشیده یا باکس های عمودی به جای ویترین استفاده می شود.

فضای های خالی که بین بین کابینت ها به وجود میاید باعث میشود که کار مدرن نیز همانند کار کلاسیک زیبای منحصر به فرد خود را داشته باشد.

از نظر نور پردازی، کابینت های کلاسیک با استفاده از لوسترهاي بزرگ و يا چند منبع نور با سبک قديمي تزیین میشوند و در مقابل کابینت های مدرن با نورهاي مخفي ، لامپ هاي LED و نور پردازي از کف صورت میگیرد.

پیشینه، اصالت و روند تغییرات در کابینتهای کلاسیک در گذشته و در همان روزهايي ست که در مطبخ فقط غذا طبخ ميشد اما در کابیت های سبک مدرن هر روز در حال تغيير است و به آينده متمايل است .

سقف آشپزخانه در نوع کابینت های کلاسیک با الوار چوبي ، آويزهاي ظروف يا حتی کنده طراحي ميشود راي طراحي اصولي بهتر است ارتفاع سقف بلند باشد در حالیکه در کابینت های مدرن ارتفاع سقف مهم نيست.

از نظر بصری در نوع کابینت های کلاسیک يک نمايش چوبي کامل دیده میشود در حالیکه کابینت های مدرن ايجاد فضايي صنعتي و ساده و شیک را به وجود می آورد.

امروزه همانند پیشرفت ديگر صنايع و با پيشرفت علم و تکنولوژي صنعت کابينت سازي هم دچار تغيیرات شگرفي شده است. کابينت هايي که از جنس چوب بودند بعد از آن ورق فلزي و تبديل به انواع مختلفی از انواع پنل هاي چوبي جديد ،فايبرگلاس ها , ام دي اف ها و, سنگ هاي کورين و … شدند.

دستگیره کابینت‌های آشپزخانه مدرن

انتخاب مناسب دستگیره تاثیر به سزایی در دوچندان شدن زیبایی بصری این نوع از کابینت ها دارد که از انواع دستگیره شامل : استیل، دستگیره سرامیکی، دستگیره مخفی می باشند.

بر خلاف گذشته که از دستگیره های فلزی در انواع مختلف استفاده میشد امروزه از دستگیره های سرامیکی که در ساخت کابینت های مدرن وجود دارد کمتر استفاده میشود. اما به جرئت میتوان گفت بهترین انتخاب دستگیره برای کابینت های سبک مدرن دستگیره های مخفی است که در رنگ ها و طرح های متنوعی وجود دارند.

برای خرید کابینت می توانید از فروشندگان برتر معرفی شده در سایت کابینت بازار استفاده کنید.

کابینت بازار...
ما را در سایت کابینت بازار دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : میلاد حیدری cabinetbazarir بازدید : 147 تاريخ : يکشنبه 6 تير 1400 ساعت: 15:43